Sobe uz more

Pogled s terase na more, blizina plaže vjerojatno je jedan od glavnih kriterija kod odabira apartmana za ljetni odmor u Hrvatskoj.

Želite da mjesto vašeg odmora bude u blizini mora? Želite smještaj uz more gdje možete slušati zvukove valova i mora sa Vašeg balkona? Sobe uz more i uz plažu pružaju Vam idealnu mogućnost da doživite nezaboravan odmor na obali Jadrana.

Kod pretrage smještaja uz more u Hrvatskoj, točnije na prekrasnoj Opatijskoj rivijeri, pomoći će Vam i naša tražilica s filterima, pomoću koje možete birati smještaj uz more na Kvarneru.

Nikad dosta smještaja uz more. Naša kategorija smještaja uz more podrazumijeva smještaj koji je svega 50m zračne linije udaljen od mora i upravo je ova kategorija smještaja ponajviše tražena među svim tržištima i tipovima gostiju. Doživljaj ljeta je kada iz kreveta možete „uskočiti“ u more. Da, to je upravo ono nešto što priželjkuje 90% turista koji putuju u Hrvatsku na odmor. Hrvatska ima jako dugu i razvedenu obalu, te se na mnogim lokalitetima mogu pronaći prave male oaze kuća i apartmana smještenih uz samo more. To su neprocjenjive lokacije koje pružaju poseban doživljaj. Kada vam je, za rashladiti se, dovoljno izaći iz kuće i uskočiti u more.

Marea d.o.o. | Opatijariviera.com

OWNER
ADDRESS

tel: PHONE
mobile: MOBILE
fax: FAX
EMAIL

skype:

Social Profiles