Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija Opatija

Opatija

Središte Opatijske rivijere je Opatija, kolijevka hrvatskog turizma i grad posebne elegancije. Smještena je u Kvarnerskom zaljevu u kojem se Mediteran najdublje usjekao u kopno Srednje Europe u podnožju planine Učka (1.401 m).

Opatija se svojom tradicijom i izgledom izdvaja od ostalih turističkih gradova jer ima vrlo životopisnu povijest.Poznata je pod različitim imenima poput ‘Stare dame’, ‘Bisera Jadrana’ ili ‘Kraljice turizma’, Opatija pruža izvrstan odabir za odmor ljeti i zimi. Predivna priroda, parkovi, stare austro-ugarske ville, šetališta i plaže već 170 godina privlače turiste iz Europe i svijeta. Poznata je po otmjenim hotelima, njegovanim parkovima i jedinstvenom obalnom šetalištu Lungomare.

Opatija vas neće iznevjeriti bez obzira da li je motiv vašeg dolaska odmor, opuštanje, zdravlje, poslovni skupovi ili drugi oblici poslovne aktivnosti koje se povezuju s odmorom. Svojim dragim posjetiteljima nudi vrhunske kulturne, zabavne i sportske događaje. Omogućuje vam i uključivanje u razne rekreacijske, edukacijske i druge relevantne sadržaje.

Opatija je također vodeće turističko mjesto u Hrvatskoj za organizaciju kongresa, seminara i savjetovanja. Festivalima, koncertima, izložbama i drugim kulturnim i sportskim događanjima Opatija tijekom cijele godine nudi kulturno zabavne sadržaje. Ljetovanje u Opatiji je avantura, ono nešto o čemu ćete pričati prijateljima, vječno zanimljiv mit o jednoj destinaciji, koja nikoga nije, niti može ostaviti ravnodušnim. Opatija je priča iz snova i omogućuje da taj san nikada ne dosanjate i uvijek ćete joj se vraćati za nezaboravan ljetni odmor iz snova odaberite kraljicu turizma Opatiju te svoje slobodno vrijeme, nakon sunčanja i odmora na plaži, provedite u ugodnoj romantičnoj šetnji opatijskim perivojima ili na nekom od mnogobrojnih kulturnih događanja. Opatija u ljetnim mjesecima postaje meka kulture i umjetnosti: multimedijalna, filmska, književna, koncertna i kazališna događanja u ljetnim mjesecima pretvaraju Opatiju u pozornicu bez granice između umjetnika i publike.

Marea d.o.o. | Opatijariviera.com

OWNER
ADDRESS

tel: PHONE
mobile: MOBILE
fax: FAX
EMAIL

skype:

Social Profiles