Smještaj Opatija

Smještaj Opatija

Smještaj s najboljim omjerom cijene i kvalitete. U selektiranim objektima pronaći ćete udobnost smještaja i kvalitetu usluge koji su najbolje što se može dobiti za istaknute cijene.

Romantičarima preporučamo odmor u autentičnom mediteranskom okružju, obiteljima odmor uz plažu, a onima koji traže mir i bijeg od svakodnevnih briga preporučamo da svoj odmor u Hrvatskoj provedu nekom od predgrađa Opatijske Riviere ili na osami obronka planine Učka. Proučite našu ponudu i pronađite smještaj za vaš nezaboravni odmor u Hrvatskoj!

Široka paleta privatnog smještaja pruža mogućnost da se osjeti, upozna i saživi s Opatijskom rivijerom. Prijateljski odnos s domaćinima, upoznavanje kulture, tradicije i načina života u mediteranskim gradićima na Opatijskoj rivierijeri upravo je ono što se sve više traži i ono što gosti ponajviše cijene. Treba znati gdje se može kupiti dobra riba, koji štand na pazaru ima domaće proizvode, gdje dobro pojesti, koje skriveno mjesto posjetiti... Sve su to male tajne, a bogatstva vrijedne... Tajne koje Vaš odmor mogu učiniti savršenim... Ispunjenim! Potpunim!

I Vi se možete osjećati dobro kao kod kuće. U tražilicu unesite broj osoba i termin kada želite putovati. Odaberite destinaciju i rezervirajte smještaj na Opatijskoj rivijeri iz naše ponude. Naši stručnjaci za destinacije rado će Vam pomoći oko odabira, ali i nastojati odgovoriti na sva Vaša pitanja kako bi Vam odmor protekao upravo onako kako ste zamislili.

Opatijariviera.com ima u ponudi preko 2.000 kapaciteta privatnog smještaja duž cijele Opatijske rivijere.
Samo Vas klik dijeli do odmora iz snova!

Address

OWNER
ADDRESS

tel: PHONE
mobile: MOBILE
fax: FAX
EMAIL

skype:

Social Profiles

Map